Snídaně - Polopenze
Snídaně - od 8:00 do 9:30 hodin
Snídaně formou teplého a studeného rautu.
Při 15 ti a méně ubytovaných hostech je Vám připravena snídaně dle Snídaňového menu. ( 7 druhů )
Vaše snídaně jsou velmi vydatné, čerstvé a rozmanité. Teplý a studený raut s domácími pomazánkami, džemy, více druhů sýrů a uzenin, cereálie, toasty, čerstvá zelenina a ovoce, sladké i slané koláče, tmavé a světlé pečivo plus mnoho dalšího.. Volný výběr z čajů, minerální voda, instantní káva, mléko a limonáda v ceně snídaně.
Na každý den je připravován jiný druh teplé snídaně.
V čase snídaní je pro Vás otevřen nealko Bar s nabídkou ostatních nápojů, espressa aj.
Večeře - Polopenze - pouze zima - od 18:00 do 19:30 hodin
Horká polévka plus výběr ze 3 hotových jídel, z toho jedno jídlo bezmasé. ( při 25 a méně objednaných večeří lze vybírat ze 2 hotových jídel, z toho jedno jídlo je bezmasé. )
Svačina - z kopce na kopec
Na každý den máte možnost si objednat svou svačinu. Připravujeme obložené housky či sendviče.
Večeře - Polopenze
čtvrtek / Gulášová polévka s masem a bramborem 1. Uzená krkovička s máslovou bramborovou kaší 2. Vepřová plec na paprice s těstovinami 3. Dušená brokolice se sýrovou omáčkou a vejcem
pátek / Slepičí s masem a celestýnskými nudlemi 1. Pečené kuřecí stehno s nádivkou a bramborem 2. Hovězí guláš - ostřejší, s domácím knedlíkem 3. Nudle s černou houbou, zeleninou a bambusem
sobota / Bramboračka s houbami 1. Smaž. vepřový řízek s domácím brambor. salátem 2.Marinované kuře se zeleninou a jasmín. rýží 3.Domácí bramborové šišky plněné mákem
neděle / Zeleninová - krémová, s krutony 1. Vepřová plec na kmíně s pečenou jasmín. rýží 2. Boloňské špagety sypané sýrem 3. Houbové rizoto s máslem a bílým vínem
pondělí / Frankfurtská s párkem a bramborem 1. Čevapčiči s cibulí, hořčicí a máslovým bramborem 2. Kuřecí rizoto s kyselou okurkou a sýrem 3. Špagety Aglio - Olio se rajčaty a česnekem
úterý / Kulajda s vejcem 1. Vepřový vrabec se špenátem a domácími knedlíky 2. Drůbeží jatýrka na cibulce s pečenou rýží 3. Vaječná omoleta se smetanovým špenátem
středa / Uzená polévka s masem a rýží 1. Plněná domácí sekaná s petrželovým bramborem 2. Kuře na pórku, s pečenou jasmínovou rýží 3. Rizoto s červenou řepou a sýrem Parmezán
Druh či pořadí jídel se může změnit, dle zimního zásobování od našich dodavatelů.